Πεσκετζής
Αναζήτηση στο site
Σχετικά με τις αγορές σας
Η εταιρεία
Προφίλ Εταιρείας
Συνεργείο
Φανοποιείο
Βαφείο
Ηλεκτρολογείο
Πωλήσεις
Καινούρια αυτοκίνητα
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
Ανταλλακτικά
Αξεσουάρ


Cuore


Cuore
Δεν πίνει, δεν καπνίζει, αυτό το μικρό…δεν ξυπνάει για το σχολείο, ξυπνάει όμως μέσα σου την επιθυμία για έξυπνη οδήγηση. Η έβδομη γενιά Cuore έφερε μια νέα εποχή στα μικρά αυτοκίνητα πόλης με εξαιρετικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και έναν παιχνιδιάρικο, πλούσιο και τεράάάάστιο εσωτερικό κόσμο. Το Cuore είναι ένα μοντέλο αντιπροσωπευτικό της ποιότητας Daihatsu με περισσότερες από 5 εκατομμύρια πωλήσεις σε 90 χώρες.
 
Το νέο Cuore εξοπλίζεται με τον εξελιγμένο κινητήρα 1KR-FE χιλίων κυβικών, με μεταβλητό χρονισμό στις βαλβίδες (DVVT) και βελτιωμένου σχεδιασμού αυλούς εισαγωγής, πραγματοποιώντας ουσιαστικά υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά 8%. Επιτυγχάνει υψηλή ροπή στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται στη καθημερινή οδήγηση, προσφέροντας εξαιρετική επιτάχυνση από στάση και κατά την οδήγηση μέσα στη πόλη.
 
 
 

Τα ουάουυυ
  • Η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση των 4.4 λίτρων /100 Km.
  • Στο σαλόνι, το εσωτερικό ύψος του αποδεικνύεται άφθονο όπως άλλωστε και ο χώρος για τα γόνατα στα πίσω καθίσματα.
  • Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο μεταξόνιο (2.490 mm) αλλά και στο γεγονός ότι ο κινητήρας βρίσκεται (συμπιεσμένος) στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.
  • Το αμάξωμα ενός όγκου παίζει το δικό του ρόλο στη διαμόρφωση του πρακτικού χαρακτήρα του Cuore με τις τέσσερις πόρτες να ανοίγουν σε γωνία 90μοιρών προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό και η πέμπτη πόρτα που είναι χώρος αποσκευών και φτάνει τα 215 λίτρα.

Τα super ουάου
  • Το βάρος του Daihatsu Cuore είναι (756 Kg) αλλά και κυρίως με το high – tech είναι και ο έξυπνος καταλύτης της Daihatsu που μας εγγυάται απεριόριστη διάρκεια ζωής.
  • Με παθητική τετραδιεύθηνση είναι το ποιο ασφαλές μικρό ακόμα και στις ποιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης.
  • Με ένα τόσο μικρό, πρακτικό και οικονομικό μέσο ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί;
 
 
Μη διαθέσιμο για αγορά on line

Product CatalogueProduct Catalogue
Προσπέκτ μοντέλου
Απαιτείται Adobe Reader
ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος
Εκδόσεις - Εξοπλισμός - Τιμές
Απαιτείται Adobe Reader
Χρωματολόγιο
Χρωματολόγιο Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων
Design
Design
active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης