Πεσκετζής
Αναζήτηση στο site
Σχετικά με τις αγορές σας
Η εταιρεία
Προφίλ Εταιρείας
Συνεργείο
Φανοποιείο
Βαφείο
Ηλεκτρολογείο
Πωλήσεις
Καινούρια αυτοκίνητα
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
Ανταλλακτικά
Αξεσουάρ


Προφίλ Εταιρείας


Προφίλ Εταιρείας
Προφίλ Εταιρείας

Το όνομα Πεσκετζής έχει ταυτιστεί με την έννοια της κορυφαίας οδήγησης. Αυτό μας υποχρεώνει να είμαστε αντάξιοι του ονόματος μας και των απαιτήσεων των πελατών. Λειτουργώντας μ’ αυτή τη λογική και οδηγούμενοι από το πάθος μας για τα αυτοκίνητα καταφέραμε τα τελευταία χρόνια να έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία.

Η εταιρία Pesketzis automotive ιδρύθηκε το 1983 από τον Κωνσταντίνο Πεσκετζή με έναν σκοπό. Τη μοιραία ανάδειξη της αυτοκίνησης στη Βόρειο Ελλάδα. Ο ιδρυτής της εκπαιδεύτηκε και ειδικεύτηκε από την αρχή της καριέρας του στα αγγλικά αυτοκίνητα μιας και η γνωριμία τους έγινε το 1970 όταν ακόμα φοιτητής προσλήφθηκε στην αντιπροσωπεία της JAGUAR στη Θεσσαλονίκη. Τρία χρόνια μετά, το 1973, μετατέθηκε στο εξειδικευμένο συνεργείο της τότε AUSTIN MORRIS.

Στις αρχές του 1983 η απόφαση να ιδρύσει δικό του κατάστημα στέφεται με επιτυχία τον Μάιο του ίδιου κιόλας χρόνου. Αρχές 1986 και η τέλεια ποιότητα δουλειάς σε συνδυασμό με το προσωπικό του ήθος επιβραβεύονται από την AUSTIN ROVER κατακτώντας την πρώτη του εξουσιοδότηση για τη δυτική Θεσσαλονίκη. Η άνοδος και η επιτυχία δεν σταματά εδώ. Ήταν αρχές του 1990 όταν μια σπουδαία πρόταση από την ΒΙΑΜΑΞ Α.Ε. την τότε εισαγωγική εταιρία των Αγγλικών αυτοκινήτων ROVER – LAND ROVER - MG τον φέρνει στην πρώτη γραμμή της στελέχωσης αναλαμβάνωντας εξολοκλήρου το τεχνικό τμήμα της. Συνεργείο, φανοποιείο, βαφείο, ηλεκτρολογείο & P. D. I. (αποκέρωμα και τεχνικός έλεγχος καινούριου αυτοκινήτου πριν την παράδοση).

Τον Αύγουστο του 1998 ιδρύει μια νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα συνεργείων επισκευής και βελτίωσης αυτοκινήτων σ’ έναν χώρο 1200τμ. στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Το 2003 ξεκινά μια καινούρια συνεργασία με την AGRIPAN S.A. και προσθέτει στις δραστηριότητες της εταιρίας του την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων της DAIHATSU όπου μόλις τρία χρόνια μετά καταφέρνει με την ανοδική της πορεία να είναι πρώτη σε πωλήσεις στη Βόρειο Ελλάδα και δεύτερη σε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα παραμένει το στολίδι της DAIHATSU με τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εγκαταστάσεις και το ποιο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με συνεχείς ενημερώσεις και σεμινάρια στην νέα τεχνολογία των αυτοκινήτων και των μηχανημάτων διάγνωσης και επισκευής.

Ο Κωνσταντίνος Πεσκετζής έχει την τύχη να έχει κοντά του εκτός από άξιους συνεργάτες και τα παιδιά του. Ο γιος του ξεκίνησε μαζί του από παιδί και σήμερα θεωρείται άξιος συνεχιστής του με πολλές γνώσεις και τρία πτυχία. Η κόρη του μετά της πτυχιακές της σπουδές δουλεύει μαζί τους στη διοίκηση και διαχείριση της εταιρίας.

Η εταιρία μας μετά από πολλές βραβεύσεις και επιτυχίες στο χώρο του αυτοκινήτου καταφέρνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και ένα βήμα ποιο κοντά σε εσάς.


active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης