Πεσκετζής
Αναζήτηση στο site
Σχετικά με τις αγορές σας
Η εταιρεία
Προφίλ Εταιρείας
Συνεργείο
Φανοποιείο
Βαφείο
Ηλεκτρολογείο
Πωλήσεις
Καινούρια αυτοκίνητα
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
Ανταλλακτικά
Αξεσουάρ


Sirion


Sirion
Η νέα σειρά Sirion εξοπλίζεται με δύο κινητήρες: Τον νέο εξελιγμένο κινητήρα του 1.0 L (λίτρου) με 3 κυλίνδρους στη σειρά, 2 ΕΕΚ - DOHC - (Τύπος 1 KR - FE ) με συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό στις βαλβίδες και αξιόπιστα μέρη εισαγωγής οξυγόνου, παράγει πλούσια ροπή από χαμηλές έως μεσαίες στροφές. Έχοντας συμπαγή θάλαμο καύσης και παράκεντρο άξονα στροφαλοφόρου, αυτός ο κινητήρας έχει πιστόνια με μαλακή επένδυση και δακτυλίδια πιστονιών χαμηλής τάσης για να μειώνονται οι τριβές μέσα στον κινητήρα.
 
Η υψηλής αντοχής κυλινδρο-κεφαλή αλουμινίου και το δοχείο λαδιού που είναι επίσης κατασκευασμένο από αλουμίνιο συμβάλλουν σε χαμηλούς κραδασμούς και χωρίς θορύβους με ουσιαστική μείωση του βάρους, κάνοντας τον κινητήρα 1 KR - FE εξαιρετικά αποδοτικό στη κατανάλωση καυσίμου και τις καθαρές εξατμίσεις, πετυχαίνοντας κατανάλωση μόνο 5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.
 
 

Yes, sir
  • Ο κινητήρας 1 KR - FE πετυχαίνει πολύ χαμηλό επίπεδο καυσαερίων μόλις 118 g / km.
  • Οι αναρτήσεις είναι ενισχυμένες με ατσάλινες βάσεις υψηλής αντοχής για να αξιοποιήσουν κατά το μέγιστο, τη συμπεριφορά του αμαξώματος. Με αποτέλεσμα ελαφρύ βάρος και στιβαρό αμάξωμα.

Oοοοοοh, yes
  • Ο έξυπνος καταλύτης της Daihatsu, έχει επαναστατική τεχνολογία, η οποία διατηρεί σταθερή την απόδοση του καταλύτη για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.
  • Το νέο Sirion υποβλήθηκε στα πιο αυστηρά και εκτεταμένα crash tests σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις πρότυπες δοκιμές της Daihatsu στις οποίες εμπλέκονται πολύ μεγαλύτερα αυτοκίνητα, ο χώρος επιβίωσης των επιβατών στο Sirion ήταν ο μεγαλύτερος συγκρινόμενος με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας.
  • Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο ανακυκλούμενα υλικά ή υλικά που επιβαρύνουν ελάχιστα το περιβάλλον καθώς και ανακυκλούμενα μέρη.

Μη διαθέσιμο για αγορά on line

Product CatalogueProduct Catalogue
Προσπέκτ μοντέλου
Απαιτείται Adobe Reader
ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος
Εκδόσεις - Εξοπλισμός - Τιμές
Απαιτείται Adobe Reader
Χρωματολόγιο
Χρωματολόγιο Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων
Design
Design
active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης